David Svačina
Kontaktní informace
Telefonní číslo

+420 727 813 809

Email

info@davidsvacina.cz

Adresa

Žižkova 5
Přerov, 750 02

David Svačina

Webové stránky na míru

Vytvářím weby na míru s důrazem na osobní přístup a skvělou cenu. Pomůžu vám přitáhnout nové zákazníky a zvýšit návštěvnost nebo prodej díky profesionálnímu designu, který splňuje vaše představy. Společně vytvoříme web, který bude pracovat pro vás.

  • SOCIÁLNÍ SÍTĚ
O mně

Osobní přístup s výsledky

Jsem web designer s vášní pro tvorbu stránek, které nejen vypadají skvěle, ale především fungují. Věřím, že každá webová stránka by měla být jedinečným odrazem svého majitele, a proto kladu důraz na osobní přístup ke každému projektu. Společně s vámi vytvořím web, který splní vaše představy a přitáhne nové zákazníky. Mé služby jsou nejen cenově dostupné, ale i pečlivě přizpůsobené vašim potřebám, abyste dosáhli maximálního úspěchu.

Osobní přístup

Jsem přesvědčen, že každý projekt je unikátní, a proto ke každému klientovi přistupuji individuálně.

Skvělá cena a kvalita

Nabízím kvalitní služby za dostupné ceny. Můj cíl je, aby vaše investice do webových stránek přinesla maximální výsledky.

Portfolio

Bistro vítěz

Recyklační dvůr KOOP AGRO

Služby

Vaše cesta k úspěšnému webu začíná zde

Tvorba webových stránek vyžaduje pečlivé plánování již od samého počátku. Bez jasných představ o designu, konceptu a zejména textech a obrázcích váš web nebude mít úspěch, jaký si přejete. Společně se zaměříme na vytvoření webu, který bude přesně odpovídat vašim představám a dosáhne požadovaných výsledků.

Tvorba webu
| SEO Optimalizace
| Tvorba obsahu
| Online kampaně
| Design
Tvorba webu
| SEO Optimalizace
| Tvorba obsahu
| Online kampaně
| Design
Ceník služeb

Webove stránky za dostupné ceny!

Můj ceník je navržen tak, aby byl přehledný a flexibilní pro různé potřeby a rozpočty. Každý web bude optimalizován pro perfektní zobrazení na všech zařízeních, včetně mobilních telefonů a tabletů.

Jednostránkový web je ideální pro menší projekty, jako jsou osobní prezentace, portfolio, malé firmy, nebo startupy, které potřebují rychle a efektivně představit svou nabídku. Je vhodný pro ty, kteří chtějí jednoduchou a přehlednou online přítomnost bez složitých struktur, ale s důrazem na klíčové informace.

Vícestránkový web je ideální pro firmy, organizace a projekty, které potřebují prezentovat rozsáhlejší množství informací a nabízejí různé služby či produkty. Je vhodný pro vzdělávací instituce, blogy, agentury a společnosti s širším portfoliem. Tento typ webu umožňuje detailnější strukturu, kde každá stránka může být zaměřena na konkrétní téma nebo službu, což zlepšuje přehlednost a uživatelskou zkušenost. Vícestránkový web je také skvělý pro optimalizaci SEO a lepší dohledatelnost ve vyhledávačích.

Web na klíč je ideální pro podnikatele a firmy, kteří potřebují komplexní řešení bez starostí. Je vhodný pro ty, kteří nemají čas nebo znalosti k tvorbě a správě webu sami a chtějí profesionální a plně funkční web připravený k okamžitému použití. Web na klíč zahrnuje všechny aspekty od designu, přes obsah, až po SEO a správu

+420 727 813 809
info@davidsvacina.cz

Máte otázky nebo potřebujete poradit? Kdykoliv mě můžete kontaktovat, ať už telefonicky nebo e-mailem. Rád s vámi domluvím bezplatnou konzultaci, kde probereme vaše představy a najdeme to nejlepší řešení pro váš web. Neváhejte se ozvat, jsem tu pro vás!

Novinky

Nedávné projekty

Srpen, 2024

Bistro VÍTĚZ

Stránky jsou navrženy s důrazem na moderní a čistý vzhled, který reflektuje styl a kvalitu Bistra Vítěz. Hosté nyní mohou snadno procházet aktuální nabídku a objevovat nové pokrmy, které Bistro Vítěz nabízí. Vytvořil jsem novou grafiku a firemní identitu, která odráží hodnoty a profesionalitu společnosti.

Květen, 2024

Recyklační závod KOOP

Webové stránky Koop Agro byly vytvořeny s důrazem na funkčnost a přehlednost, aby zákazníci snadno našli vše, co potřebují. Stránky poskytují užitečné informace o nabízených produktech a službách. Web je plně responzivní, což zajišťuje optimální zobrazení na všech zařízeních, od počítačů až po mobilní telefony.

Říjen, 2023

Pronájem kanceláří EGPA

Stránky EGPA PŘEROV prošly celkovou proměnou a aktualizací, která zahrnovala nejen modernizaci funkčnosti, ale také kompletní redesign grafiky a firemní identity. Aktualizace zajišťuje, že web lépe odpovídá současným standardům, ale také efektivněji komunikuje hodnoty a profesionální přístup společnosti.

Hledáte web designéra?